Januarkampanje - Hjelle

Januarkampanje

Gjør et ekstra godt kjøp på norsk design fra Hjelle i januar hos din nærmeste forhandler. I hele januar får du 10% på hele kolleksjonen og 15% på Arena sofaserie.

Helt fra begynnelsen har essensen i LK Hjelle vært å lage vakre og tidløse objekter som vil vare i generasjoner – i form, kvalitet og komfort. Derfor tar vi godt vare på vår dyrebare arv, samarbeider tett med dyktige designere og produserer alle våre møbler på vår egen fabrikk i Sykkylven, slik vi har gjort de siste 80 årene.

Arena sofaserie

Arena har et enkelt design som forblir uforstyrret av tid og gjør at den kan passe inn i de fleste interiør. På grunn av sine ergonomiske puter har Arena en helt unik sittekomfort og lar deg bli sittende i timevis. Det er den perfekte hverdagssofaen!

Arena kan lett tilpasses dine individuelle behov med sine mange muligheter takket være et stort antall forskjellige lengder, sittehøyder og muligheter som hjørneløsning og sjeselong.

Kolleksjonen

Som et tredjegenerasjons firma er vår lidenskap og stolthet å lage innovative produkter i førsteklasses design, kvalitet og komfort. Kolleksjonen inneholder alt fra sofa, lenestoler, spisestuestoler, bord, småmøbler og interiørartikler. Velg mellom et stort utvalg av materialer for a skape ditt unike møbel.

Ikonene

En stor og viktig del av vår kolleksjon er våre norske designikoner som alle er en viktig del av norsk designhistorie.