Long lasting love - Hjelle

Long lasting love

Alle møbler har en historie å fortelle. Men kjøper du noe fra LK Hjelle, som er skapt for å vare, så får du garantert flere kapitler. Ja kanskje en hel bok.

Som et tredjegenerasjons firma er vår lidenskap å lage produkter med førsteklasses design, kvalitet og komfort. Det har vært viktig helt fra da alt startet i 1940. Derfor tar vi godt vare på vår dyrebare arv og produserer fortsatt alle våre møbler på vår egen fabrikk i Sykkylven. En liten møbelbygd utenfor Ålesund.

Les mer om våre norske designikoner og ikke minst de spennende nyhetene som ble lansert nå i høst.

Norske designikoner

En viktig del av vår kolleksjon, er våre norske designikoner som alle også er en viktig del av norsk designhistorie. Disse tre stolene er tegnet mellom 1960 og 1971, men er like aktuelle i dag, om ikke mer aktuelle enn noen gang!

Falcon

Siesta

Modell 711

Siesta Soft

En av høstens store nyheter var Siesta Soft! Siesta Soft er fortsatt tro mot sin opprinnelse og til Ingmar Rellings originale idé om Siesta-stolen – et elegant design, en optimalt materialbruk og en enestående komfort.

Den dun- og fjærfylte puten gir fantastisk komfort og et avslappet utseende.

Ny norsk design

To nye tilskudd i vår kolleksjon under høstens lansering var Less sofaen og Sia sofabord.

Less: Med potensialet til å vare i generasjoner, gir Less sofaen en blanding av komfort og funksjonalitet uten overflødig kompleksitet. Med den enkle konstruksjonen følger mange fordeler; bruk av lim minimeres og stifting unngås. Alle komponentene er designet for enkel utskifting hjemme. Designet av Lars Tornøe.

Sia: Myke og organiske kurver gir Sia et lett og skulpturelt utrykk. Selv om Sia har mange spennende detaljer, tar det liten visuell plass. Den smarte konstruksjonen gjør at glassplaten festes til bena, noe som gjør bordet veldig stabil og sikkert. Designet av StudioSløyd.